Cicles formatius

A través d'aquest formulari indica'ns els teus dubtes i consultes sobre la formació que desenvolupa el Campus Docent Sant Joan de Déu o bé sobre el centre.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

A través d'aquest formulari indica'ns els dubtes i/o suggeriments referents a la teva formació. Et respondrem al més aviat possible.

Image CAPTCHA
Introdueix els caràcters que es mostren en la imatge.

Novetat

Pròximament es publicaran les dates de preinscripció, publicació de la llista d'admesos, llista d'espera i termini de matriculació.

 

Dins el context de l’actual situació de crisi econòmica que estem patim en aquests moments, la nova Formació Professional constitueix un camí ràpid i efectiu d’entrada al  món laboral. Aixó és especialment evident en el cas d’aquelles professions més relacionades  amb l’àmbit de la salut on, ara per ara, hi ha una forta demanda de tot tipus de professionals qualificats.

El Campus Docent Sant Joan de Déu, ofereix des del curs 2007-08 el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria des del curs 2015-16 el Cicle Formatiu de Grau Mitjà Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria - Virtual (Docència en castellà) i des del curs 2010-11 el Cicle Formatiu de Tècnic Superior en Documentació i Administracions Sanitàries. Aquest últim permet l’accés a la Universitat.